Известие

Collapse
No announcement yet.

Разсъждения относно Алфа МиТо.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    Въпроса е какво правиш ако така или иначе трябва да имаш 2 коли.
    Инак за основна класа на МиТо не е удачен... прав си.
    Пандата е в пъти по-удачна от МиТо в този клас, както финасово, така и ергономично.
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
      Пандата е в пъти по-удачна от МиТо в този клас, както финасово, така и ергономично.
      съгласен съм, има и още една сюрия подобни , да - може да не са толкова лачени, но пък са два-три пъти по-евтини
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Абсолютно да. Една малолитражка трябва да бъде евтина и икономична. Така или иначе други достойнства не може да има.
        За мен скъпа малолитражка показва: "аз не моа да карам, ама искам да покажа колко съм мангизлия."
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
          За мен скъпа малолитражка показва: "аз не моа да карам, ама искам да покажа колко съм мангизлия."
          +1
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Пандата ми е супер теснява ... Новия 500 е по-ергономичен
            То по вашата логика Мини Купър трябваше да не съществува.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              Пандата ми е супер теснява ... Новия 500 е по-ергономичен
              То по вашата логика Мини Купър трябваше да не съществува.
              Теснява, ама почва от 16 000 базовият вариант, пък скопеното МиТо от 29 900. Айде мерси за няколко тенекии отгоре да дам двойно... И без тва сигурно и нея ще я изберат за гей-кола на годината
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Теснява, ама почва от 16 000 базовият вариант, пък скопеното МиТо от 29 900. Айде мерси за няколко тенекии отгоре да дам двойно... И без тва сигурно и нея ще я изберат за гей-кола на годината
                В нещо дето ме стиска в раменете трудно бих се возил... камо ли да го карам.
                Според онлайн нинформация МиТо е по-ергономично и от Фиат 500, а в 500 съм се качвал.
                От тая гледна точка, ако ми се налага купуване на 2 ра нова кола за 99% градска употреба - бих се ориентирал към 500 или МиТо, а не към Панда.
                Ако нямам пари за МиТо - има и други малки градски автомобили дето са доста по-евтини и пак не стискат в раменете.
                Last edited by morfius; d.m.y г., 11:45.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Аз па не мога да разбера защо спорите - нали всички знаем, че "алфа се купува със сърце, не с разум"
                  '05 166 V6
                  '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                    Една малолитражка трябва да бъде евтина и икономична. Така или иначе други достойнства не може да има.
                    Предполатам,че под малолитражка визираш малка градска кола, щото и 156 има 1,6. Аз пък казвам да погледнем от друга страна- защо да трябва кола от този клас (за размера говоря) задължително да е евтина, икономична, опростена.... Ами ако искам луксозна кола, с много екстри, малко по-отличаваща се, да хваща окото, да е бърза, - ше кажеш 159; не казвам че МиТо е със лукса на 159, но е много по-близо в тая посока от Панда или Корса или Поло... е аз искам всичко това, но в кола с по-малки размери що да е по-евтина за неколко стотин кила желязо по-малко, нали почти всичко друго е същото? Де да знам.. аз така я разбирам тая кола
                    Last edited by Gh0stRider; d.m.y г., 16:23.
                    147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
                    Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
                    156 2.4 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщение
                      Предполатам,че под малолитражка визираш малка градска кола, щото и 156 има 1,6. Аз пък казвам да погледнем от друга страна- защо да трябва кола от този клас (за размера говоря) задължително да е евтина, икономична, опростена.... Ами ако искам луксозна кола, с много екстри, малко по-отличаваща се, да хваща окото, да е бърза, - ше кажеш 159; не казвам че МиТо е със лукса на 159, но е много по-близо в тая посока от Панда или Корса или Поло... е аз искам всичко това, но в кола с по-малки размери що да е по-евтина за неколко стотин кила желязо по-малко, нали почти всичко друго е същото? Де да знам.. аз така я разбирам тая кола
                      И за чий ти е градската кола да е бърза? Да се хапеш с тролеите?
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Това панда не беха ли едни мечета. ))
                        Кисело ти е гроздето наречено "МиТо" От какво съдиш за ергономичност като не си го виждал сигурно.

сори Koolio ама Не мислиш ли че с това "Не моа да карам " може да настъпиш доста народ
                        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                        sprint tropheo
                        155/1.8
                        156/2.0 Selespeed

Comment

Уф аман от щуротии... че в нашите задръствания може да се окаже, че седиш в малката колица повече от колкото на бюрото си.
                          После ми обяснявайте, че не и трябва комфорт...

Comment

За всеки влак си има пътник.............ама продължавайте да си спорите де.Да не ви преча
                            мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                              Кисело ти е гроздето наречено "МиТо" От какво съдиш за ергономичност като не си го виждал сигурно.

сори Koolio ама Не мислиш ли че с това "Не моа да карам " може да настъпиш доста народ
                              Ми не, не ми е била целта да настъпвам никого, още повече, че далеч не съм най-опитният шофьор. Нито пък твърдя, че се отнася за всички, които си купуват подобен род коли. Казвам на МЕН как ми изглежда, без да твърдя, че моето мнение е единствено правилното.
                              Идеята ми е че да, МиТо е малко по-удобно, малко по-качествено от Панда, но пак си е малолитражка и не може да бъде толкова по-удобно и качествено, че да си заслужава двойната разлика в цената.

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                                Кисело ти е гроздето наречено "МиТо" От какво съдиш за ергономичност като не си го виждал сигурно
                                Не само че съм го виждал, ами и аз съм си настанявал лозенецкия благочестив мюхлюзки задник у него, комшия Да, вътре е готино, отвън не толкова, но в никакъв случай не струва толкова пари.
                                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                                X